Offerte aanvragen
Klik nu voor een offerte,
(binnen 24u antwoord)Schüco SI 82 Kunststoframen voor lage energie woningen

De Schüco Corona SI 82 reeks maakt het mogelijk om ramen te vervaardigen die voldoen aan de hoge eisen voor lage energiewoningen tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De SI 82 beschikt hierbij over 6 kamers en drie dichtingen wat een goede thermische isolatie garandeert, terwijl een slank uitzicht behouden blijft. Met een strengere regelgeving in het vooruitzicht inzake isolatienormen, maakt dit van de SI 82 een uitstekende keuze voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Reynaers Aluminium presenteert de nieuwe SL38 raam- en deur profielreeks, opvolger van de huidige CS38-SL. De innovatieve SL38 garandeert in de Slim Line reeks isolatiewaarden die voldoen aan alle hedendaagse eisen. SL 38 is een sterk geïsoleerd driekamersysteem met ultraslank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen. De hoge energie-efficiëntie gaat samen met een zeer fijn profiel. SL 38 bestaat uit twee varianten met een verschillend isolatieniveau. De SL 38 variant en de nog beter isolerende SL 38-HI versie.

Technische Info

SL 38: Uf= 2.3 W/m²K
SL38 – HI: Uf= 1.9 W/m²K
Uw tot 0.9 W/m²Kmet Ug=0.5 W/m²kRamen en deuren

CW Ramen en Deuren is met zijn jarenlange expertise en gespecialiseerd team de top in het plaatsen van ramen en deuren. Wij denken met u mee over de verschillende mogelijkheden die het best passen bij de stijl van uw woning, en die natuurlijk het best aansluiten bij uw voorkeur. Van het denkproces tot de uiteindelijke plaatsing en afwerking … niets is ons teveel! Wij bieden een totaaloplossing aan op maat én binnen uw budget. CW Ramen en Deuren maakt gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en kijkt in welke situatie het beste materiaal gebruikt kan worden. Hout, PVC, Aluminium.. U maakt uiteindelijk de beslissing die ervoor zorgt dat uw woning/bedrijf er tiptop zal uitzien. Heeft u uw keuze al kunnen maken of uw aankoop van ramen/deuren al gedaan? Geen probleem! Ook de plaatsing op zich voeren wij met plezier voor u uit! Neem zeker contact op voor meer informatie!

Klik nu voor een offerte, (binnen 24u antwoord)