Offerte aanvragen
Klik nu voor een offerte,
(binnen 24u antwoord)Schüco SI 82 Kunststoframen voor lage energie woningen

De Schüco Corona SI 82 reeks maakt het mogelijk om ramen te vervaardigen die voldoen aan de hoge eisen voor lage energiewoningen tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De SI 82 beschikt hierbij over 6 kamers en drie dichtingen wat een goede thermische isolatie garandeert, terwijl een slank uitzicht behouden blijft. Met een strengere regelgeving in het vooruitzicht inzake isolatienormen, maakt dit van de SI 82 een uitstekende keuze voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Reynaers Aluminium presenteert de nieuwe SL38 raam- en deur profielreeks, opvolger van de huidige CS38-SL. De innovatieve SL38 garandeert in de Slim Line reeks isolatiewaarden die voldoen aan alle hedendaagse eisen. SL 38 is een sterk geïsoleerd driekamersysteem met ultraslank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen. De hoge energie-efficiëntie gaat samen met een zeer fijn profiel. SL 38 bestaat uit twee varianten met een verschillend isolatieniveau. De SL 38 variant en de nog beter isolerende SL 38-HI versie.

Technische Info

SL 38: Uf= 2.3 W/m²K
SL38 – HI: Uf= 1.9 W/m²K
Uw tot 0.9 W/m²Kmet Ug=0.5 W/m²kVeranda's & terrassen

Bent u op zoek naar uw ideale partner in het plaatsen van aluminium veranda’s of overkappingen van uw terras? Dan bent u bij CW Ramen en Deuren aan het juiste adres! Wij begeleiden u van A tot Z doorheen het ontwerp tot het laatste detail in de afwerking zodat wij uw project tot een succesverhaal kunnen omvormen. Samen met u kijken we naar de juist stijl en materialen die passen bij uw persoonlijke wensen én uw woning/bedrijf. Ons team werkt steeds met uiterste precisie en laat zo geen enkel detail aan zijn neus voorbij gaan. Wij doen er alles aan zodat u achteraf enkel nog hoeft te genieten op uw terras of in uw veranda. CW Ramen en Deuren biedt een oneindigheid aan oplossingen. Aarzel dus niet om met ons contact op te nemen zodat wij een plan op maat kunnen uitwerken.

Klik nu voor een offerte, (binnen 24u antwoord)